tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Alkusanat

Taas kerran blogi liikkeelle. Viimeksi samainen blogi käsitteli pelkkää tietotekniikkaa ja kun sitä saa muutenkin työkseen vääntää, oli parempi tehdä täydellinen delete ja alkaa tässä kirjoittamaan jotain mikä on lähempänä sydäntä. Eli aiheena oluet, maistelu ja (oluen)paneminen. Blogin tavoitteena tarjota asiaan perehtymättömille hajua ja epämääräisiä tiedonjyväsiä aiheesta. Ei niinkään absoluuttisia totuuksia kuin mielipiteitä, mutta tietoa se on sekin!

Tässä hieman taustaa itsestäni ja oluesta:
- Maistelukokemus pieni, noin 100-150 eri olutta, maisteluaika noin 6-12kk. Maku vielä kehittyy todennäköisesti, mutta mukava aina välillä todeta että maku on kehittynyt.
- Panokokemus pienempi, vain uuteoluita, pari satsia. Pintahiivaisia. Lagerit tilauksessa :)

Blogin tavoite:
- Tarjota jokin paikka itselleni kirjoittaa mielenkiintoisia asioita joita oluiden historia, tekotapa, maku tai muu niihin liittyvä tarjoaa. Ehkä joskus opin jopa maistelemaankin oikein, mutta nyt saa riittää se että onko olut hyvää vai ei.

Olut ei ole helppo. Minusta 80% oluista on "täyttä paskaa" eli en ostaisi uudelleen, 20% on ok, joista 10-15% on hyviä ja 5%-10% on TODELLA hyviä. Ne 5-10% ovat SE syy miksi tätä harrastusta vielä jaksaa jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti