maanantaina, marraskuuta 14, 2011

Kellarin sisältöä ja muuta mukavaa

On taas tullut käytyä Alkossa. Tänään ihme kyllä tarttui joulun kunniaksi mukaan myös glögejä (Lignell & Piispanen Loimu 2011 ja Taika 2011 vuosikertaglögi). Pitänee niistä katsoa jos jompaistakumpaista jouluksikin ostaisi.

Olutrintamalla samalla mukaan tarttui Mikkellerin Santa's Little Helper kun siitä on niin paljon kehuja kuullut. Sinne joutaa varastoon Rochefort 10:n ja Moortgat Duvelin seuraksi.. Myöskin tällä viikolla tuli hankittua Westmalle Dubbel miehekkäässä 0,75l pullossa - jää odottamaan jonkun tuttavan oluenystävän käyntiä (Julle: Vinkvink). Kaiken kaikkiaan tässä on muutamia oluita tullut maistettua. Mieleenpainuvimpina Goose Island Indian Pale Ale, kotimainen Stallhagen Winter Porter ja La Trappe Quadrupel (taas yksi trappisti kuitattu!).

Itseäni pidän edelleen tumman oluen ystävänä, ennen kaikkea hyvät tummat trappistit ovat maistuneet, mutta myös stoutit ja ennenkaikkea hyvät portterit! Pettymyksiäkin on, viimeksi perjantaina tuli juotua Brooklyn Brewery Black Chockolate Stout (2011), joka ei oikein lämmittänyt. Maku oli hieman liian makean täyteläinen omaan makuun. Toki La Trappen jälkeen tuli tuo vuoroon, jota ennen oli varsin ERINOMAINEN Aventinus Weizen Eisbock (tumma vehnäisä olut jossa on potkua!).


Paikallisessa Pub Palaverissa oli myös iloisia uutisia! Joulukuusta alkaen tulee tänne vaihtuvat hana- ja pullo-oluet joiden valintaan päässee vieläpä vaikuttamaan. Loistava baari, loistava palelu - loistavinta on se, että paikasta löytyy myös Bosteels Pauwel Kwakin originaaleja olutlaseja, kts. yllä (nämä pitää testata joskus).

Tsip, tällaista tänään, kiire kirjoittaa. Yritänpä lisätä linkit myöhemmin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti